Delftse Bedrijven Dagen 2021

Activiteit

17-02-2021

Delftse Bedrijven Dagen 2021

  • 10:00 - 16:00
  • online
  • Delft

Met trots presenteren wij onze deelname aan de Delftse Bedrijven Dagen 2021. De Delftse Bedrijvendagen is het grootste technische carrière-evenement voor banen, stages en afstudeeropdrachten in Nederland.

Schermafbeelding 2020 11 26 Om 09.53.34

Wij ontmoeten studenten op veel carrièrebeurzen en evenementen. De Delftse Bedrijven Dagen 2021 is voor onze bedrijven een goede manier om onder de aandacht van de juiste studenten te komen. Het resultaat is een betere bekendheid van onze bedrijven onder Delftse studenten. Bovendien kunnen de studenten kiezen uit de mooiste stages en afstudeeropdrachten in Noord-Nederland. Logisch dus dat wij op dit event met meer dan 3.000 studenten niet ontbreken.

Oriëntatiedagen

De Delftse Bedrijvendagen bestaat uit een jaarlijks traject van vier evenementen. Elk van deze evenementen helpt studenten verder hun vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn bij het zoeken naar een baan. Ten eerste leren de studenten solliciteren op de Sollicitatietrainingen. Vervolgens komen ze in contact met de bedrijven op de Oriëntatiedagen. Dat is verreweg het grootste evenement van De Delftse Bedrijvendagen. Deze keer vinden de Oriëntatiedagen plaats op een online platform. Dat is speciaal ontwikkeld voor deze editie. Meer dan 150 bedrijven presenteren zich van 15 tot 17 februari 2021. Daarnaast zal een select aantal bedrijven zich ook fysiek aan de studenten presenteren. Dit is ter aanvulling op het online programma en vindt plaats in de foyer en de kantine van het TU Delft Aula Congrescentrum. Innovatiecluster Drachten is alleen op de online beurs aanwezig.

Studenten aanmelden

Studenten kunnen bij onze bedrijven terecht voor presentaties en gerichte vragen. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de vacatures voor stages en afstudeeropdrachten. De online beursvloer opent om 10:00 en is de hele dag toegankelijk voor studenten. Aanmelden kan via de website van de Delftse Bedrijven Dagen.

Delftse Bedrijven Dagen

De Delftse Bedrijven Dagen wordt sinds 1996 georganiseerd. We verheugen ons om de studenten te ontmoeten.