Horus View and Explore

Maak kennis met...

Horus View and Explore is een onafhankelijke Nederlandse softwareontwikkelaar en systeemintegrator.

Horus View and Explore is gericht op video- en sensortechnologie, geografische informatiesystemen, ‘deep learning’, virtual reality en livestreaming. Het bedrijf biedt doe-het-zelf-opnamesystemen en ontwikkelt hardware-onafhankelijke softwareplatforms om gegevens vast te leggen en te streamen. Daarnaast biedt het bedrijf verwerkingssoftware om de verzamelde gegevens te analyseren en te delen.

Horus, Quintushuis Schweitzerlaan 12, Groningen
Quintushuis Schweitzerlaan 12, Groningen

Voor klanten wereldwijd brengt ze bijvoorbeeld omgevingen in kaart met 360-graden video en sensoren, objectherkenning en slimme analyse van gegevens. Ze ontwikkelt hard- en software voor ‘mobile mapping’ en heeft onder andere de Tweede Kamer, politie Haaglanden en het Duitse Leica als klant. Voor zieke kinderen maakt ze het met virtual reality mogelijk om vanuit het ziekenhuisbed tóch naar de eigen school te gaan. En via livestreams realiseert ze spraakmakende sport- en muziekevenementen en maakt toepassingen om mensen op te leiden. 

HORUS-oplossingen zijn gebaseerd op commerciële off-the-shelf (COTS) componenten, waardoor er een oplossing is voor elke toepassing en voor elk budget. Horus View and Explore-deals met onderwerpen zoals:

  • Mobile Mapping & Asset Management
  • Veiligheid en beveiliging
  • Computer Vision & Deep Learning
  • Virtuele realiteit en entertainment.

Contactgegevens

Schweitzerlaan 12
9728 NP Groningen