VDH Products BV

Maak kennis met...

VDH Products BV ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar mechanische en elektronische instrumenten voor het meten van temperatuur, druk en relatieve luchtvochtigheid. VDH Products is een moderne en klantgerichte organisatie met wereldwijd trouwe klanten.

De mechanische en elektronische instrumenten worden geleverd aan klanten in vele sectoren wereldwijd. Of het de voedingsindustrie betreft, de transportsector of de procestechniek, met VDH Products kiest u voor topkwaliteit meetinstrumenten en controlesystemen.

VDH Products kent uw markt en is zich bewust van de dynamiek en de technologische uitdagingen.VDH Products investeert veel in onderzoek en ontwikkeling, als ook in de nieuwste productieapparatuur en technieken. Dankzij de uitgebreide knowhow kan VDH Products u adviseren over de juiste instrumenten, systemen en componenten voor volledige precisie en betrouwbaarheid.

We kennen en begrijpen de markt van onze klanten en delen hun ambities. Onze inspiratie is om leidend te zijn in gecontroleerde omgevingen. Dankzij VDH Products heeft u de controle over deze zaken.

Bekijk onze website

Contactgegevens