Vrouwen in de techniek

Part of the smart

Vrouwen vertellen over hun baan in de techniek

Steeds meer vrouwen kiezen een technische opleiding en kiezen voor een technisch beroep. Vanuit ICD stimuleren we dit graag! We hebben een aantal interessante vacatures en stageplaatsen. Dus aarzel niet en neem een kijkje op de vacature pagina. Hier zie je ook welke bedrijven zijn aangesloten bij het Innovatiecluster en hoe jij ‘de baan’ kunt vinden die aansluit bij jouw opleiding of werkervaring.

Anne bijt de spits af met de serie vrouwen die werkzaam zijn in de techniek. Bekijk de video hieronder over haar ervaring bij Sparck Technologies in Drachten.

Lisa Scheltinga is productie engineer en werkt in een technische omgeving bij De Wulf in Winsum, Friesland. Ze helpt teams op de werkvloer en op kantoor met procesverbeteringen op basis van een standaard werkwijze. Luister naar haar eigen verhaal in de video hieronder.

Sietske Dijkstra is metrology- en software engineer bij FMI Improvia waar ze specialistische machines maken voor handling en inspectie van producten op zeer nauwkeurig niveau. Luister naar haar verhaal in de video.

Houd onze social media kanalen in de gaten, dus volg en like!

Lisa Scheltinga – De Wulf
Anne Koet – Sparck Technologies
Sietske Dijkstra – FMI Improvia