Tijdens Engineering the Future van Hanze Hogeschool organiseren we speciaal voor studenten de High Tech Career Matchmaking met onze 20+ hightech bedrijven in het Noorden.

De juiste stage of afstudeeropdracht is zo gemakkelijk nog niet daarom helpen wij je graag. Wij presenteren de beste hightech vacatures en stageopdrachten via onze High Tech Career Matchmaking (HTCM). Meld je aan en bekijk alvast welke bedrijven aan bod komen en met wie je in gesprek wilt.

Registreer nu

Part of the smart

Ben je 2e, 3e of 4e jaars student of masterstudenten van de Hanzehogeschool, NHL Stenden, de Rijksuniversiteit Groningen of Windesheim dan maak je zeker kans om bij de ‘part of the smart’ te horen.

Door te kiezen voor een carrière in de high-tech industrie, bij een van de bedrijven die aangesloten zijn bij het Innovatiecluster Drachten (ICD) draag je bij aan oplossingen voor de toekomst en de maatschappij. Zoals gezondheid, honger, schone energie, de kwaliteit van het water en climate action maar ook op het gebied van vrede en goede beveiliging. Pretty Smart toch 😉

Waarom HTCM?

De bedrijven die samenwerken binnen het ICD maken deel uit van de internationale hightech maakindustrie. Ze zijn gevestigd in Noord-Nederland en opereren wereldwijd. In jouw functie, baan of stage ben je in staat om aan maatschappelijke problemen te werken en kennis te delen samen met collega’s van verschillende bedrijven. Onze bedrijven maken gezamenlijk gebruik van het Shared Knowledge Innovation Learning Lab (SKILL), met industriële 3D-printers voor metaal en kunststof en cobots. Hier organiseren we onze workshops voor R & D-projecten en zijn onze ontwikkel- en testfaciliteiten voor 3D-printen en auditoria voor school- en studentenprogramma’s gevestigd. Je toekomst is gegarandeerd en geeft je een uitdagende werkomgeving binnen het Innovatiecluster Drachten, waar op dit moment 22 interessante hightech bedrijven zitten.

En last but not least: Wonen in Noord-Nederland geeft een goede ‘work life balance’, met amper files, ruimtelijk en goedkoper wonen, water en bossen en nog veel meer. Dus waarom zou je na je afstuderen je carrière niet voortzetten in Noord-Nederland?

Ben je enthousiast over het vinden van de perfecte stageplek? Meld je dan aan voor de HTCM.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de site welke bedrijven aangesloten zijn bij ICD en neem alvast een ‘sneak peak’ op onze vacature site: 

Bekijk onze bedrijven

Bekijk onze stages

Bekijk onze vacatures

Hightech Career Matchmaking

Dinsdag 23 november 2021

12.00 – 17.00 uur

bij Hanze Hogeschool in gebouw Building
te Groningen

Registreer

Meld je vandaag nog aan of in ieder geval voor 20 november.
Na aanmelding gebruiken we je contactgegevens om contact te leggen met het bedrijf van je keuze of om je extra informatie toe te sturen.

Registreer nu