Beta Business Days

Activiteit

16-03-2021

Beta Business Days

  • 09:00 - 19:00
  • Groningen
  • Groningen

Rond jij dit jaar je studie af en vind je het in deze tijden moeilijk om in contact te komen met bedrijven? De Beta Business Days biedt de oplossing! Op 16 en 17 maart doen onze bedrijven mee aan dit online evenement. Communiceer met bedrijven door middel van cases, interviews, op de expo-markt en nog veel meer!

De Beta Business Days is een uniek gratis tweedaags carrière-evenement voor alle studenten van de Faculteit Science & Engineering van de Rijksuniversiteit Groningen. Het evenement geeft meer dan 3.500 studenten in de bachelor-, master- of PhD-opleiding de kans om hun carrièremogelijkheden te onderzoeken. Bovendien kunnen ze contacten leggen met bedrijven die kunnen leiden tot een stage, afstudeerproject of zelfs een baan.

Meer informatie

Er zijn informele netwerkmogelijkheden voor studenten en de deelnemende bedrijven. En het programma bevat activiteiten zoals case studies, workshops en individuele bijeenkomsten. Hiervoor worden deelnemers geselecteerd op basis van hun cv of motivatie. Zo krijgen bedrijven en studenten de kans om elkaar te leren kennen. Bezoek de website van BBD voor opgave of meer informatie.

Bekijk hieronder de impressie van Beta Business Days 2020.