Business Days Twente

Activiteit

10-02-2021

Business Days Twente

  • 09:00 - 17:00
  • Enschede
  • Enschede

Onze bedrijven zijn weer ingeloot voor de Career Fair van de Business Days Twente van de Universiteit Twente. Vanwege COVID-19 vinden deze dagen zowel online als fysiek plaats.

Business Days Twente 2018
Business Days Twente 2018

Tijdens de Career Fair op 10 en 11 februari kunnen studenten en bedrijven online met elkaar in contact komen via een vernieuwend platform. Hier zal gezorgd worden voor zo veel mogelijk interactie! Als de COVID-19 maatregelen het toelaten, zal parallel aan de online Career Fair ook een fysieke beurs plaatsvinden. Dat gebeurt in de Grolsch Veste, omdat daar voldoende ruimte is om de 1,5 meter afstand te waarborgen.

Business Days Twente

In de afgelopen jaren hebben de meeste studies op de University of Twente de taal van het onderwijs veranderd van Nederlands naar Engels. Het resultaat is een toename van het aantal internationale studenten op de campus. Omdat de organisatie van de Bedrijven Dagen Twente zoveel mogelijk studenten wil bereiken, is de naam verandert naar de Engelse versie: Business Days Twente.

Meedoen?

De Business Days Twente biedt een grote diversiteit aan activiteiten. Ben je techniekstudent en op zoek zijn naar laagdrempelig en vrijblijvend contact met bedrijven? Kom dan naar de Career Fair. Heb je interesse geïnteresseerd in een specifiek bedrijf en wil je intensiever contact? Schrijf je dan in voor een persoonlijk gesprek met dat bedrijf. Meer info vind je op deze website.