Online symposium Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen

Activiteit

13-11-2020

Online symposium Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen

  • 14:00 - 17:00
  • Online
  • Drachten

Ook de hightech industrie werkt aan het behalen van duurzaamheidsdoelen, ook wel Sustainable Development Goals (SDG) genoemd. Zijn er kansen voor jouw bedrijf? En zo ja, hoe pak je dat dan aan? Dit online symposium Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen geeft antwoorden.

Innovatiecluster Drachten werkt aan Industry, Innovation and Infrastructure en Partnerships to achieve the Goal.

Online symposium Hightech industrie en SDG's
Concrete stappen

In dit online symposium wordt ingezoomd op Sustainable Development Goals in de Hightech industrie. Maar zeker ook in andere sectoren, waaronder de overheid. Met voorbeelden uit de praktijk laten vijf inspirerende sprekers zien hoe dit voor jouw bedrijf kan werken. Bovendien kun je tijdens het interactieve deel meteen je netwerk vergroten. Met als resultaat samen de eerste concrete stappen zetten. Maar het belangrijkste is, dat je na dit online symposium Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen goed zicht hebt op wat SDG’s voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Programma

14.00 uur – Introductie

14.20 uur – Aan de slag met Sustainable Development Goals. Hoe zijn SDG’s toepasbaar binnen de hightech industrie?

15.45 uur – Samen komen we verder. Hoe kunnen samenwerkingen meerwaarde bieden binnen hightechbedrijven?

16.40 uur – Afsluiting.

Sprekers

Joost Krebbekx, programmamanager van Innovatiecluster Drachten. Hij neemt je mee in de wereld van Sustainable Development Goals en de waarde voor de hightech industrie.

Joanna Wortel, Lean & Sustainability manager bij Philips. Zij vertelt over de rol van Sustainable Development Goals binnen een multinational.

Jantie van der Laan, programmamanager Duurzaamheid bij gemeente Smallingerland. Zij vertelt hoe Sustainable Development Goals binnen overheden gerealiseerd worden.

Jacqueline Hofstede, directeur van Ynova. Zij duikt in de samenwerkingen voor de toekomst en toont enkele concrete initiatieven.

Heleentje Swart, programmaleider bij Circulair Friesland. Zij vertelt over de mogelijkheden van samenwerking met het onderwijs.

Aanmelden

Alleen door je aan te melden via e-mail kun je meedoen. Daarna ontvang je de link naar dit online symposium ‘Hightech industrie en duurzaamheidsdoelen’. Deelname is gratis.