Techniek Tastbaar Heerenveen

Activiteit

24-11-2023

Techniek Tastbaar Heerenveen

  • 12:00 - 20:00
  • Kei College Ds. Kingweg 8, 8446 KZ
  • Heerenveen


Beste ICD bedrijven,

Voor de vierde keer op rij wordt Techniek Tastbaar Heerenveen georganiseerd en we nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen! Het evenement is een geweldige kans om jongeren te inspireren en ze kennis te laten maken met de fascinerende wereld van techniek. Of het nu gaat om het bouwen met hout, het programmeren van een Ozobot, het ontdekken van technologische innovaties via VR, of het ontdekken van de nieuwste oplossingen in de medische wereld, er is voor elk wat wils.

Wie kan er komen?
Het event is speciaal bedoeld voor jongeren tussen de 10 en 16 jaar. We geloven dat techniek in iedereen zit en met Techniek Tastbaar willen we dat potentieel ontdekken en ontwikkelen. Laat de jongeren in je omgeving dus weten over dit event!

Wat kun je verwachten?
Jongeren kunnen kennismaken met de 7 verschillende werelden van techniek. Van praktische workshops tot meeslepende VR ervaringen – er is volop gelegenheid voor interactie en ontdekking. En als je een voorproefje wilt van hoe het er vorig jaar aan toe ging, bekijk dan zeker de aftermovies.

Als lid van het Innovatiecluster zien we graag dat jullie betrokken zijn bij dit initiatief. Of je nu deelneemt als exposant, sponsor of gewoon om te netwerken, jouw aanwezigheid maakt het verschil.

Dus, ICD bedrijven, laten we samenwerken om de volgende generatie technische talenten te inspireren! Meld je aan en wees onderdeel van dit geweldige evenement. Samen maken we techniek tastbaar voor iedereen.

Tot ziens in Heerenveen!