Wervingsdagen TU e-Career events Eindhoven

Activiteit

15-03-2022

Wervingsdagen TU e-Career events Eindhoven

  • 08:30 - 17:00
  • Luna 1.244, De Rondom 70, 5612AP
  • Eindhoven
Tu Delft

15 maart 2022 CAREER EXPO

Download

ICD is erbij!

Wervingsdagen is de stichting die namens de studieverenigingen van onderstaande opleidingen de career events van de Technische Universiteit Eindhoven organiseert:

Applied MathematicsElectrical Engineering
Applied PhysicsIndustrial Design
Automotive TechnologyIndustrial Engineering
Biomedical EngineeringMechanical Engineering
Chemical Engineering and ChemistryMedical Sciences and Technology
Computer SciencePsychology & Technology
Data ScienceSustainable Innovation

De Career Expo is een tweedaags evenement waarin 180+ bedrijven zich presenteren en kennis willen maken. Daarnaast zijn er extra activiteiten zoals speeddates met bedrijven, cv checks, een LinkedIn check en meer.

Vorig jaar vond de Career Expo 2021 online plaats! Op een online platform hebben we ongeveer 120 bedrijven aan u voorgesteld die graag vragen beantwoorden of praten over uw mogelijke plaats in dat vakgebied of bedrijf. Je kon je oriënteren achter je scherm en je carrièreplan onderweg ontwikkelen! Ook hebben we speeddates gefaciliteerd met bedrijven. Als je niet werd geselecteerd, hoefde je je zelfs geen zorgen te maken. Omdat je nog steeds handmatig verbinding kon maken met je favoriete bedrijven via ons platform! De aftermovie van dit geweldige online evenement is rechts te zien.

De kans van de Career Expo 2021 gemist? De volgende editie van dit evenement wordt georganiseerd op 15 en 16 maart! Dit evenement is speciaal op maat gemaakt voor alle TU/e-studenten. Als je geen TU/e-student bent, is het ook mogelijk om deel te nemen aan het grootste deel van het programma van de Career Expo. Slechts enkele onderdelen van het programma, zoals de SpeedDates, zijn alleen toegankelijk voor TU/e-studenten.