Comecer

Maak kennis met...

Comecer ontwikkelt en produceert hightech systemen voor de farmaceutische industrie en de nucleaire geneeskunde. Ze ontwerpt software en produceert medische hulpmiddelen en is een internationaal bekende zakenpartner voor nucleaire geneeskunde, de productie van radiofarmaceutica en de OEM-industrie.

Comecer Netherlands, onderdeel van de Comecer Group, is gevestigd in Joure en is opgericht in 1960 als Veenstra Instrumenten. De onderneming startte haar activiteiten met fijn mechanische producten. Begin jaren zeventig betrad Veenstra Instrumenten de radiofarmacie markt met eerst loodafschermingen. In de jaren 80 werd de focus volledig verlegd naar de radiofarmacie met de ontwikkeling van producten voor stralingsbescherming en meetapparatuur, dit werd verder uitgebreid met softwareproducten in de jaren 90. In 2012 is Veenstra Instrumenten overgenomen door de Comecer Group met haar hoofdkantoor in Castel Bolognese (Italië).

Vandaag de dag is Comecer Netherlands een Medical Deviceonderneming die producten en software ontwikkelt, ontwerpt en produceert voor de radiofarmaceutische en farmaceutische markt. Comecer Netherlands is een internationale partner voor vele afdelingen nucleaire geneeskunde, radiofarma producenten en Industriële OEM klanten. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001-2000 en ISO-13485-2012 en combineert de standaardproductenoplossingen met de flexibiliteit om te voldoen aan specifieke producten volgens klantenwens. De belangrijkste producten van Comecer Nederlands zijn:

 • Dosis-kalibrator voor radiopharma
 • Doseersysteem voor radiopharma
 • Injectiesysteem voor radiopharma
 • Stralings- en omgevingsmonitoringsysteem voor radiopharma
 • Handschoenintegriteitstestsysteem voor radiopharma en pharmacie
 • Softwareoplossing voor het beheer van de workflow van productie en bereiding van radiofarmaceutische en farmaceutische producten.

Onze vacatures

Person Responsible for Regulatory Compliance (PRRC)

 • Joure
 • HBO/WO
 • Onbepaalde tijd
Functiedetails Functietitel: Person Responsible for Regulatory Compliance (1 FTE)Locatie: Nederland, JoureRapporteert aan: QA Manager Functieomschrijving Comecer Netherlands B.V. in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten voor de Nucleaire Geneeskunde (ziekenhuizen) en voor de industrie. Comecer Netherlands B.V. is onderdeel van de Comecer Group met haar hoofdvestiging in Castel Bolognese, Italy en ATS Automation Group in Canada. Onze…

Service Manager

 • Joure
 • HBO/MBO+
 • Onbepaalde tijd
Functiedetails Functietitel: Service ManagerLocatie: Nederland, JoureRapporteert aan: Managing Director Functieomschrijving Comecer Netherlands B.V. in Joure ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve producten voor de Nucleaire Geneeskunde (ziekenhuizen) en voor de industrie. Comecer Netherlands B.V. is onderdeel van de Comecer Group met haar hoofdvestiging in Castel Bolognese, Italy en ATS Automation Group in Canada. Onze producten worden wereldwijd verkocht. Om…

Contactgegevens

Madame Curieweg 1
8500 AC Joure