Resato International

Maak kennis met...

Resato Internationaal, opgericht in 1991 en telt 90 medewerkers, ontwikkelt en fabriceert componenten en systemen op het gebied van hogedruktoepassingen en is toonaangevend in de hogedruk technologie.

0a4b98e3c963e6f39e40e593cb5eddd5

De oplossingen van het bedrijf worden in tal van industrieën toegepast, waaronder de olie-, gas-, maritieme en chemische industrie. De jury van de Erasmus Innovatie Award noemde Resato International ‘een verborgen kampioen van de Nederlandse industrie’.

Verwachtingen overtreffen 

Resato International levert producten aan 90 landen wereldwijd. Ze biedt componenten en systemen voor waterstraalsnijden, het testen van hogedrukslangen en diverse testen en controle-eenheden aan de olie- en gasindustrie. De ontwikkeling en productie van geavanceerde hogedruk oplossingen tot 14.000 bar, die de verwachtingen van klanten overtreffen, is waar het hightechbedrijf voor staat met als doel het verbeteren van de business van hun klanten. 

Waterstof

Door hun kennis van extreem hoge druk is het Drentse bedrijf samenwerkingspartner in talloze waterstofprojecten, waaronder waterstof tankstations door het hele land.

Onze vacatures

Digital Content Marketeer

  • Assen
  • HBO
Functiebeschrijving  Voor onze Marketingafdeling zijn wij op zoek naar een Digital Content Marketeer. Als Digital Content Marketeer ben jij het creatieve brein achter onze digitale marketingactiviteiten. Als een spin in het web lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en uitdragen van onze digitale marketingstrategie en positionering in de markt. Jij bent bekend in…

Lead Engineer Elektrotechniek & Instrumentatie

  • Assen
  • HBO
Functiebeschrijving Voor onze afdeling Development zoeken wij een ervaren (Lead)Engineer elektrotechniek en instrumentatie die de spil wordt in diverse projecten en de productontwikkeling. Als (Lead) Engineer werk je aan diverse mono- en multidisciplinaire projecten. Je maakt vanaf schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties een technische ontwerp ten behoeve van uitvoering intern en/of uitbesteeding….

Software Engineer\Software Specialist (aankomend lead)

ICT Innovatie

  • Assen
  • HBO
Voor onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een Software Engineer die kan doorgroeien naar een senior/lead functie. De functie Het ontwerpen en/ of ontwikkelen van software voor de besturing van nieuwe machines, installaties of deelsystemen. Je bespreekt systeemeisen op het gebied van software met de klant en overlegt over eventuele onduidelijkheden. Uitvoeren van…

Contactgegevens