Spark Holland

Maak kennis met...

Sinds de oprichting heeft Spark Holland zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van geavanceerde monster-introductiesystemen voor analytische instrumentatie. Met een wereldwijde aanwezigheid en meer dan 40 jaar ervaring, heeft het bedrijf een prominente positie in de industrie verworven. 

Sh Hr 1844 Small

Eén technologie, verschillende markten  

Spark Holland is een toonaangevende speler in de markt voor analytische instrumentatie en heeft een intensieve samenwerking met zowel internationale OEM- als lokale ontwikkelingspartners. Met een scherpe focus op hun specialisatie, streeft het bedrijf naar waardevolle samenwerkingen en innovatie binnen hun nichemarkt. 

Wereldleider in monster-introductiesystemen   

De kernactiviteiten van Spark Holland zijn gericht op het leveren van geavanceerde oplossingen die bijdragen aan de vooruitgang van analytische processen in verschillende sectoren. Het bedrijf is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van state-of-the-art monster-introductiesystemen.

Om succesvol te kunnen opereren in deze hoogtechnologische markt, is het essentieel om diepgaande kennis op het gebied van elektronica, mechanica, assemblage en chemie te hebben. De expertise van Spark Holland is een waardevolle aanvulling op het Innovatiecluster Drachten. 

Samenwerking en toekomst  

Door de toetreding tot het Innovatiecluster Drachten ziet Spark Holland uit naar een vruchtbare samenwerking met andere ICD-bedrijven, en draagt bij aan het stimuleren van innovatie, kennisdeling en synergieën tussen de bedrijven. Met een gezonde ambitie voor groei en ontwikkeling, is Spark Holland goed gepositioneerd om een actieve rol te spelen in de toekomstige successen van het cluster.

Sh Hr 1310
Sh Hr 1775
Sh Hr 1808 Small