STORK

Maak kennis met...

Stork Turbo Blading levert al meer dan 80 jaar aan klanten binnen de energiemarkt. Deze klanten bestaan uit alle grote OEM’s, onafhankelijke servicebedrijven en eindgebruikers. De ervaring, kwalificatie en enthousiasme van ons team voor het ontwikkelen van veeleisende producten vormen een solide basis voor een succesvolle samenwerking met onze klanten. Het bedrijf is er trots op technologieleider te zijn op tal van gebieden. Zo werken ze mee aan oplossingen die bijdragen aan het succes van hun klanten.

Missie

92e6f0f81b1f01e37b1965d1c0e0883c

Stork streeft ernaar om wereldwijd dé toonaangevende leverancier te zijn van kennisgebaseerde Asset Integrity services in de Olie & Gas, Mijnbouw, Chemische- en Power sector. Haar missie is om voor haar klanten risico’s te verkleinen, veiligheid te waarborgen en prestaties te verbeteren. Met innovatieve oplossingen en services helpen zij hen gedurende de gehele levenscyclus van de asset het bedrijfsresultaat te verbeteren.

Stork Turbo Blading heeft twee grote fabrieken voor turbine-onderdelen, een in Nederland (Sneek) en een in de Verenigde Staten (Ithaca NY). Het  bedrijf is gespecialiseerd in de productie van turbinebladen en componenten voor thermische/nucleaire stoomturbines en compressorbladen voor gasturbines. Het bedrijf maakt deel uit van de Stork Group met 17.000 medewerkers in 100 landen in de Power, Oil & Gas and Chemical Industry.

Way of life

Bij Stork vormt maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen een ‘way of life’. Het speelt een centrale rol binnen alle activiteiten en vormt een van de basisprincipes voor de op kennisgebaseerde asset integrity management services van wereldformaat. Stork levert deze services aan bedrijven in de sectoren Olie & Gas, Chemie en Power en andere grote industrieën zodat zij optimaal kunnen presteren. Als adviseur heeft zij het vertrouwen verdiend van internationale bedrijven. Dus zorgt het bedrijf bij het optimaliseren van assets en ononderbroken productie ook te voldoen aan alle milieunormen. Stork maakt optimaal gebruik van middelen en beperkt verspilling. Daarnaast beschikt het over de benodigde vaardigheden, kennis en ervaring om hun klanten te helpen hun impact op het milieu te beperken en hun organisatie energiezuiniger te maken.

Contactgegevens

Kamerlingh Onnesstraat 21
8606 JN Sneek