Variass

Maak kennis met...

De Variass Group bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven die samen over de belangrijkste competenties beschikken om klantspecifieke elektronische en mechatronische hightechproducten te ontwikkelen.

1220cb36145acbf3b7d50f4889c3fbb3

Onze toegevoegde waarde ligt in het zoeken naar en vinden van oplossingen voor onze klanten. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor product- & procesontwikkeling, logistiek en inkoop, productie en assemblage, service en lifecycle management.

Variass beschikt over een brede expertise in verschillende markten en richt zich op het ontwikkelen van defensie-, medische, water- en industriële producten. Als systeemleverancier nemen wij onze klanten werk uit handen, zodat zij zich volledig kunnen richten op de verkoop van hun producten. Dit alles vormt ons DNA: de professionaliteit van een grote organisatie, de flexibiliteit van een kleine onderneming en de betrokkenheid van een familiebedrijf.

Onze vacatures

Coördinator Backoffice & Marketing

  • Drachten
  • MBO
  • Onbepaalde tijd
Als Commercieel Medewerker Binnendienst maak je deel uit van een toegewijd team bestaande uit vijf personen en kun je doorgroeien naar de rol van Accountmanager. Je ondersteunt je directe collega-Key Accountmanagers met administratieve werkzaamheden.

Contactgegevens