YP Your Partner

Maak kennis met...

Logo Ypyourpartner

YP Your Partner is gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van industriële automatisering. Dit veelal in combinatie met de telemetrie toepassing voor het optimaal beheren en bewaken van de betreffende installaties op afstand. Wij onderscheiden ons door het continu toepassen van innovaties, een hoge dienstbaarheid en het kwaliteitsniveau van ons werk.

Ypyourpartner

YP werd in 1987 opgericht door Yde Prins. De activiteiten waren toen, net als vandaag, gericht op procesautomatisering. Doordat YP Your Partner automatiseert met het oog op de toekomst, investeert het veel in ontwikkeling en innovatie. Zo beschikt YP Your Partner over een eigen R&D afdeling welke continu werkt aan de oplossing voor morgen. Dit heeft onder andere geleid tot de softwareoplossing C.A.R.S voor het wereldwijd monitoren en bedienen van installaties op afstand. Vanuit de kracht van onze eigen producten werken wij verder aan de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op het gebied van datalogging, sensoring, monitoring, besturen en automatiseren. 

C.A.R.S Wordwide Monitoring & Control

Sinds de oprichting van YP Your Partner is het toepassingsveld van C.A.R.S continu in ontwikkeling. Met het door YP Your Partner ontwikkelde C.A.R.S-platform zijn beheerders in staat om vanuit iedere locatie, waar dan ook ter wereld, een ontelbare variëteit aan installaties te monitoren en te bedienen. Of het gaat om een complexe machine, een rioolwaterzuiveringsinstallatie, een cluster van rioolgemaaltjes, een percolaatwaterreinigingsinstallatie van een vuilstort, het monitoren van koelhuizen, silomonitoring, de besturing van polderpompgemalen of verkeerssignalering. C.A.R.S maakt alle besturingssystemen inzichtelijk.

Big data toegankelijk maken

C.A.R.S zorgt dag en nacht voor accurate en preventieve informatie. Het informatie- en besturingssysteem verzamelt en analyseert non-stop big data. Op basis van deze informatie, in combinatie met de bestaande bedrijfs- en proceskennis, kunnen onze gebruikers betere beslissingen nemen, preventieve maatregelen nemen en processen vergaand automatiseren.

Onze vacatures

(Afstudeer) stage Toegepaste Wiskunde

ICT Innovatie

 • Drachten
 • HBO/WO
 • 6 maanden
Als Big Data Analist ben je volledig gepassioneerd in het verbeteren van processen door middel van het analyseren van data. De nadruk in deze opdracht is de beschikbare data, gericht op procesoptimalisatie, meerwaarde bieden.

(Afstudeer) stage – Technische Informatica

ICT Innovatie

 • Drachten
 • HBO/WO
 • 6 maanden
Ben jij de HBO/WO topper die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van een datalogger en het verbinden van technische installaties met de cloud? Solliciteer dan op deze (afstudeer)stage!

(Afstudeer) stage Angular Frontend Developer

ICT Innovatie

 • Drachten
 • HBO/WO
 • 6 maanden
Wat je je vrienden vertelt over je stage: “Ik zorg voor optimale klantbeleving door apps te ontwikkelen die fungeren als persoonlijke digitale assistent”

Vacature Angular Frontend developer

Innovatie

 • Drachten
 • Onbepaalde tijd
Wat je je vrienden vertelt over je werk: “Ik zorg voor optimale klantbeleving door apps te ontwikkelen die fungeren als persoonlijke digitale assistent” Wat je echt doet als Angular Frontend developer: Jij loopt voorop in technische ontwikkelingen binnen de markt. Je vindt het heerlijk om nieuwe toepassingen te ontwikkelen en bent van nature nieuwsgierig naar…

Contactgegevens