Eerste paal voor nieuw bedrijfspand NTS Norma

Nieuws | 23 september 2022

Op 14 september 2022 werd de symbolische eerste heipaal geslagen voor het nieuwe gebouw van NTS Norma. Het bedrijfspand wordt gerealiseerd door Bouwgroep Noord en verrijst aan de W.A. Scholtenlaan in Drachten, met een zichtlocatie aan de N31. 

Dit nieuwe gebouw biedt meer ruimte en betere omstandigheden voor de productie van ultra-precisieonderdelen en daarmee speelt het bedrijf, met het oog op de toekomst, in op de snelgroeiende vraag naar deze producten. Tijdens het voortraject zijn medewerkers gevraagd mee te denken over de inrichting en wensen van hun nieuwe werkplek. Zo voldoet het nieuwe gebouw volledig aan de wensen van de gebruikers, maar ook aan de toenemende eisen voor de productie, zoals klimaatregeling, vloerstabiliteit, routing en de plaatsing van de machines.

NTS Norma in Drachten is een hightech eerstelijns toeleverancier, die zich specialiseert in de productie van ultra-precisieonderdelen voor uiteenlopende complexe materialen. Deze onderdelen voldoen aan de hoogste nauwkeuringheids-, en kwaliteitseisen van klanten en worden toegepast in het centrale punt van de machines en systemen van klanten in de semiconductor, medische technologie en analytische sectoren.

Namens alle bedrijven binnen het Innovatiecluster Drachten willen we NTS Norma van harte feliciteren met dit prachtige nieuwe gebouw en veel succes wensen in de toekomst!

Meer informatie over het bedrijf vind je op www.nts-group.nl

Ben je op zoek naar een baan in een prachtig bedrijf als NTS Norma? Bekijk dan hier de vacatures: www.icdrachten.nl/vacatures

Eerste Paal Nts Norma
Eerste Paal NTS Norma aan de W.A. Scholtenlaan in Drachten