Succesvolle ontdekkingstocht bij ICD bedrijven met Hanze Hogeschool studenten

Nieuws | 9 april 2024

Onlangs hadden we het genoegen om Dr. ir. Viktória Houwing, Programme Manager Engineering Master SSE & Professorship Smart Systems aan de Hanzehogeschool Groningen, samen met haar studenten te verwelkomen bij onze ICD bedrijven, waaronder BD en PerkinElmer.

Na deze inspirerende rondleiding ontvingen we een enthousiaste reactie van Viktória: “Hartelijk dank voor jullie warme welkom en bijdrage. De studenten genoten er enorm van, en wij, Viktória en Geert, trouwens ook. Het was prachtig om de nieuwe ontwikkelingen te zien en de studenten kregen veel waardevolle informatie. Nogmaals bedankt!”

Safari Tour Bij Bd De 3e Groep Ontbreekt
Safari Tour – Hanze Hogeschool bij Bd

We zijn verheugd te horen dat het bezoek zo positief werd ontvangen en dat we hebben kunnen bijdragen aan de educatieve ervaring van de studenten. Bij ICD zijn we trots op onze samenwerking met onderwijsinstellingen en het bieden van kansen voor studenten om de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de industrie van dichtbij te ervaren.

We kijken uit naar meer van dit soort succesvolle samenwerkingen in de toekomst en willen Viktória en alle betrokken studenten bedanken voor hun bezoek en enthousiasme.