Vind online je stage met de High Tech Career Competition

Nieuws | 12 mei 2021

Ben jij techniekstudent bij NHL/Stenden, Hanzehogeschool Groningen of de Rijksuniversiteit Groningen? Vind dan online je hightech stage- of afstudeerplaats met de High Tech Career Competition. Dit event vindt plaats op 1 juni a.s.

HTCC 2020

De juiste stage of afstudeeropdracht is zo gemakkelijk nog niet. Want waar begin je en wat sluit het best aan bij je studie?

Wij helpen je graag en daarom presenteren we de beste high-tech vacatures en stageopdrachten via onze High Tech Career Competition (HTCC). Meld je aan en bekijk alvast welke bedrijven aan bod komen en met wie je in gesprek wilt.

REGISTREER NU

Part of the smart

Ben je 2e, 3e of 4e jaars student of masterstudenten van de Hanzehogeschool, NHL/Stenden of de Rijksuniversiteit Groningen dan maak je zeker kans om bij de ‘part of the smart’ te horen

Door te kiezen voor een carrière in de high-tech industrie, bij een van de bedrijven die aangesloten zijn het Innovatiecluster Drachten (ICD) draag je bij aan oplossingen voor de toekomst en de maatschappij, zoals gezondheid, honger, schone energie, de kwaliteit van het water en climate action maar ook op het gebied van vrede en goede beveiliging.
Pretty Smart toch 😉

Waarom HTCC?

De bedrijven die samenwerken binnen het ICD maken deel uit van de internationale hightech maakindustrie. Ze zijn gevestigd in Noord-Nederland en opereren wereldwijd. In jouw functie, baan of stage ben je in staat om aan maatschappelijke problemen te werken en kennis te delen samen met collega’s van verschillende bedrijven. Onze bedrijven maken gezamenlijk gebruik van een hightech Shared Facility Center met industriële 3D-printers voor metaal en kunststof en cobots. Hier organiseren we onze workshops voor R & D-projecten en zijn onze ontwikkel- en testfaciliteiten voor 3D-printen en auditoria voor school- en studentenprogramma’s gevestigd. Je toekomst is gegarandeerd en geeft je een uitdagende werkomgeving binnen het Innovatiecluster Drachten, waar op dit moment 23 interessante hightech bedrijven zitten.

En last but not least: Noord-Nederland is een mooi woongebied, vind je ook niet ?! Dus waarom zou je na je afstuderen je carrière niet voortzetten in Noord-Nederland?

Ben je enthousiast over het vinden van de perfecte stageplek? Meld je dan aan voor de HTCC.

Meer informatie en aanmelden

Kijk op de site welke bedrijven aangesloten zijn bij ICD en neem alvast een ‘sneak peak’ op onze vacature site: 

Our companies: https://www.icdrachten.nl/en/bedrijven
Our vacancies: https://www.icdrachten.nl/en/vacatures-zoeken
Our internships: https://www.icdrachten.nl/en/stages

Registreer

Meld je vandaag nog aan of in ieder geval voor 31 mei.
Na aanmelding gebruiken we je contactgegevens om contact te leggen met het bedrijf van je keuze of om je extra informatie toe te sturen.

REGISTREER NU

Datum & Tijd

Dinsdag 1 juni 2021, van 15:00 tot 17:00 uur, volledig online
In het kort informatie over het event

Programma

15.00 – 15.15 uur         Opening                        Joost Krebbekx, Programmamanager ICD
15.15 – 16.00 uur         Matchmakingsessies   ICD Bedrijven
15.15 – 16.45 uur         Expovloer                     ICD Bedrijven
16.45 – 17.00 uur         Sluiting                         Joost Krebbekx, Programmamanager ICD

Matchmaking

Gedurende 45 min is er een speed-date sessie, waarin studenten kort in contact kunnen zijn met de afgevaardigden van de bedrijven. Zo’n gesprek zal vermoedelijk 5 minuten duren. Er kan tijdens het gesprek een connectie gelegd worden, zodat contactgegevens worden uitgewisseld voor een mogelijk vervolg.

Expovloer

Dit is de plek waar studenten interactie kunnen hebben met de bedrijven. Ze zijn vrij om de booth te bekijken en om deel te nemen aan het gesprek. Eigenlijk net als op een echt event. In deze Expovloer staat een korte beschrijving van het bedrijf, link naar website en is er de mogelijkheid om de chat functie te gebruiken.

Wie is ICD?

Innovatatiecluster Drachten is een groep samenwerkende hightechbedrijven in Noord-Nederland. Lees ons verhaal

Universiteit Groningen
Hanze Groningen
Nhl Stenden