Vind online je hightech stage met de HTCC

Nieuws | 16 november 2020

Ben jij techniekstudent bij NHL/Stenden, Hanzehogeschool Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen? Vind dan online je hightech stage- of afstudeerplaats met de HTCC. Dit event vindt plaats op 3 december als onderdeel van Engineering the Future.

HTCC 2020

We begrijpen dat COVID-19 alles moeilijker maakt. Ook het vinden van de juiste stage of afstudeeropdracht. Daarom presenteren we de beste hightech vacatures met onze online High Tech Career Competition (HTCC) tijdens Engineering the Future. Registreer je nu, zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen uit de beste stages.

Engineering the Future
Onze HTCC is onderdeel van het loopbaanevent Engineering the Future van de Hanzehogeschool Groningen. Dit evenement richt zich op 2e, 3e en 4e jaars studenten en masterstudenten van zowel de Hanzehogeschool als NHL/Stenden en de Rijksuniversiteit Groningen.

Talent behouden

Samen met de twee hogescholen en de universiteit zien wij graag dat je na je studie je carrière voortzet in Noord-Nederland. Daarom laten we je de beste carrièremogelijkheden zien. Zo kunnen we samen jouw talent behouden voor de toekomst van onze regio.

Meer informatie en opgeven

Bezoek de speciale webpagina van de HTCC en vind online je hightech stage met de HTCC. Direct opgeven kan ook, dan ontvang je uiterlijk 1 december een speciale App en de inlogcode voor het event.