Winnaars Hightech PubQuiz

Nieuws | 10 september 2021

Het afgelopen studiejaar vonden onze Big Five Hightech Safari’s digitaal plaats. Een interactieve en leerzame manier voor studenten om kennis te maken met onze hightechbedrijven in het Noorden voor wat betreft carrièremogelijkheden.

Studenten van diverse studentenverenigingen uit het hele land hadden zich aangemeld. Astatine en Daedalus uit Twente, Scopus uit Groningen, Christiaan Huygens uit Delft en Atlantis uit Den Haag deden actief mee. Vanwege Covid konnen de Safari’s nog niet fysiek plaatsvinden maar hebben we het op een digitaal manier vormgegeven. Om het interactief en leerzaam te maken, werd er na afloop van de lezingen een hightech-pub quiz aan verbonden met serieuze vragen en uiteraard een paar strikvragen. Het werd een ware uitdaging waarbij de winnaars een kaartje konden bemachtigen voor het ICD-evenement E-karten!

De winnaars zijn: 

  • Stijn Groen van studievereniging Scopus, oftewel ‘DJ Stijn’, met zijn uitgebreide kennis van feitjes en wetenswaardigheden. 
  • Erwin Dam van studievereniging Christiaan Huygens, een professor in de dop. 
  • Stephan Kroon van studievereniging Daedalus, houdt van een feestje en weet te presteren als het nodig is. 
  • Alexander De Ranitz van studievereniging Atlantis. Hij neemt dit jaar deel aan de RoboCup. (Roboteamtwente.nl).

De mannen hebben enkele dagen geleden om het hardst gereden bij de E-kart wedstrijd in Apeldoorn.

Gefeliciteerd met deze overwinning! We kijken terug op een zeer geslaagde racedag en zien jullie graag terug bij één van onze hightechbedrijven in het altijd mooie Noord-Nederland.

icdrachten.nl/vacatures | partofthesmart.nl

Bekijk de video van de ICD experience E-karten: