YP Your Partner bestaat 30 jaar!

Nieuws | 2 mei 2017

,,Dertig jaar, een hele prestatie om bij stil te staan. Het bereiken van dertig jaar is iets wat je met elkaar doet. Jullie hebben dat mogelijk gemaakt, bedankt daarvoor!” Met deze woorden bedankte Theun Prins, de huidige directeur en zoon van oprichter Yde Prins zijn personeel. Dat deed hij maandag 1 mei tijdens de personeelsviering van deze mijlpaal. 

In 1987 begint Yde Prins zijn eenmansbedrijf Y. Prins Engineering. Toen kon nog niemand vermoeden dat dertig jaar later YP Your Partner een belangrijke speler zou zijn in het monitoren en bedienen van wereldwijd verspreide machines en installaties. ,,Dit jubileum kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan”, aldus Theun Prins. ,,Daarom vieren we het in september met onze relaties.” 

Sommige medewerkers zijn al langer dan twintig jaar bij het familiebedrijf betrokken. Volgens Wieger Prins, geen bloedverwant maar één van de medewerkers die zich met ziel en zaligheid inzet voor het bedrijf, spelen de kernwaarden van het bedrijf hierin een belangrijke rol. ,,We spelen altijd in op de toekomst, we hebben fantastische en maatschappelijk relevante projecten en we gaan voor koninklijk. Vandaar de naam ‘Prins’ “, legt hij uit met een knipoog.