Webinar over laatste trends Industry 4.0

Activiteit

05-11-2020

Webinar over laatste trends Industry 4.0

  • 15:00 - 17:00
  • Online
  • Drachten

Bedrijven nemen Smart Industry, ook wel Industry 4.0 genoemd, steeds serieuzer. Ze spreken er niet alleen meer over, ze ontwikkelingen en gebruiken steeds meer concrete oplossingen. Volg dit webinar over de laatste trends in de Industry 4.0.

Laatste trends Industry 4.0
Laatste trends Industry 4.0

Webinar over laatste trends in Industry 4.0

Veilig, flexibel en intuïtief. Dat is de productie van de toekomst. Als gevolg hiervan kunnen bedrijven productie op maat leveren, zelfs tot op één exemplaar. Dit krijgen ze voor elkaar met digitale oplossingen in elke sector. Bijvoorbeeld omdat de connectiviteit zich uitbreidt naar hoe we produceren, consumeren en werken. Dit heeft gevolgen voor bestaande bedrijfsmodellen, omdat gevestigde marktstructuren veranderen en hierdoor de wereldmarkt verschuift.

Industry 4.0

Speciaal voor Innovatiecluster Drachten geeft Fraunhofer IPT een webinar over de laatste trends in Industrie 4.0. Hier hoor je hoe deze trends onderdeel kunnen worden van de bedrijfsstrategie, zodat de productie veiliger, flexibeler en intuïtiever gebeurt. Laat je bijpraten over veilige productie in Industrie 4.0 en het realtime aanpassen van productieprocessen. Maar ook over produceren zonder rigide plannen en state-of-the-art technologieën voor de fabriek van de toekomst. Lees hierover bijvoorbeeld meer in ‘Trends in Industry 4.0’.

Webinar

15.00 u – Inbellen 

15.05 u – Welkomstwoord  

15.10 u – Presentatie door Fraunhover IPT  

16:00 u – Interactie 

16.45 u – Afronding.

Deze Kenniskring wordt aangeboden door Variass. Deelname is gratis voor medewerkers van Innovatiecluster Drachten. Geen ICD-medewerker, maar wel interesse? Stuur dan een bericht naar Hendri Kortman.