FMI ImProvia

Maak kennis met...

Tomorrow engineered today.

FMI ImProvia kijkt verder dan de vraag van de opdrachtgever. Want alleen zo kunnen we technologie zo intelligent mogelijk inzetten en oplossingen bedenken die een business naar grote hoogten kunnen stuwen. Ingenieuze ideeën die we omzetten naar een technische architectuur. Klaar voor morgen. Want de toekomst, die bouwen we vandaag.

Jij leeft voor techniek. Al van jongs af aan stroomt het engineersbloed jou door de aderen. Voor nieuwe technische snufjes mogen ze je ‘s nachts wakker maken en waar anderen op verjaardagen kletsen over het weer, begin jij gerust een gepassioneerd betoog over technologie. Techniek is ook gewoon de mooiste bedrijfstak om in te werken (vinden wij)! FMI ImProvia zoekt mensen zoals jij. Engineers die klaar zijn voor een uitdagende baan met veel vrijheid, veel afwisseling, een goede beloning én een open werksfeer.

Met meerdere vestigingen en specialismen bieden wij flink wat afwisseling. FMI ImProvia Drachten levert klanten specifieke machines voor nauwkeurige assemblage, inspectie en handeling van producten. Als systeem integrator maken we gebruik van in de markt verkrijgbare motion, vision en robotica systemen. Wij combineren onze machinebouw kennis met de productkennis van de klant om samen de best passende oplossing te realiseren. Onze in-house expertise strekt zich uit van concept ontwikkeling tot en met inbedrijfsstelling bij de klant. Je bent betrokken van ontwerp tot realisatie van projecten.
Maar naast de oplossing in de vorm van een machine is er ook een team collega’s die zich richt op de vraagstuk bij de klant, op locatie. Deze collega’s worden expliciet ingezet om hun expertise en oplossingsgerichtheid. Hou je van afwisseling zowel werkinhoudelijk als van werkomgevingen? Ook op dit gebied heeft FMI ImProvia verschillende uitdagingen.
Wat voorop staat is dat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor vitaliteit. Maar bovenal geloven wij in de kracht van samenwerking. Samen bedenken, samen ontwikkelen en samen successen vieren!

Ben jij er klaar voor om mee te bouwen aan de techniek van morgen? Start vandaag nog!

Aof 20230119 Fmi Drachten Team 2822
Aof 20230119 Fmi Drachten Team 2822

Onze vacatures

Software engineer

Software Elektrotechniek Technische Informatica Mechatronica

  • Drachten
  • HBO
  • Onbepaalde tijd
Heb jij passie voor besturingstechniek zoals PLC, SCADA en DCS en affiniteit met de wereld van Industriële Automatisering, Robotica en Infra? Dan heeft FMI ImProvia een afwisselende en uitdagende functie voor jou als Software Engineer in Breda, Best of Drachten! Jouw werkzaamheden als Software Engineer bestaan onder andere uit: Als Software Engineer binnen FMI ImProvia…

Mechanical Engineer

mechanical engineering werktuigbouwkunde machinebouw

  • Drachten
  • HBO
  • Onbepaalde tijd
Ben je geïnteresseerd in de werking van industriële producten en machines? Lijkt het jou leuk om jouw kennis en ervaring toe te passen in verschillende projecten en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de afdeling? Kom ons team in Drachten versterken als Mechanical Engineer en grijp de kans om je verder te ontwikkelen….

Sourcer

Recruitment HRM Parttime Bijbaan

  • Drachten
  • HBO
  • 1 jaar
Heb je als student een tussenjaar waarbij je op zoek bent naar een (bij)baan voor 16 tot 24 uur per week. Of zou je het goed kunnen combineren met je studie voor 12 uur per week? De tijden zijn flexibel, thuiswerken kan maar op kantoor in Drachten zul je de meeste tijd doorbrengen. Hier zitten namelijk…

Contactgegevens