FMI

Maak kennis met...

FMI Industrial Automation is opgericht in 1962 en maakt hoogtechnologische machines voor de industrie en medische toepassingen en heeft een eigen ingenieursadviesbureau.

E389b6d206c51abc2854c97c60744249

Het bedrijf heeft acht productielocaties verspreid over het land en opereert in drie divisies die zich richten op de maakindustrie: high tech, industrie en medische toepassingen. Dat doen ze met meer dan 400 medewerkers. FMI heeft klanten die vooroplopen met 3D metaal printing, robotics en visual intelligence. Het high tech bedrijf bedenkt en implementeert oplossingen voor de Duitse automotive industrie, 3D geprinte orthopedische implantaten, precisieinstrumenten voor de voedselindustrie en electro-chemische productiesystemen voor de productie van scheermesjes.

Make Ability

FMI wil het verschil maken, samen met haar klanten. Het bedrijf doet dit door zich in te leven in wat klanten bezighoudt, de passie voor wat ze doen en hun zogenaamde ‘make ability’. Deze ‘make ability’ kan het best omschreven worden als technische ondernemerszin om zelfs de meest basale of juist uitdagende ideeën excellent uit te voeren in hooggekwalificeerde producten. Dit bereikt het bedrijf door zeer nauw samen te werken met hun klanten en zo voor ‘onbetaalbare meerwaarde’ te zijn.

Onze vacatures

System Architect (m/v fulltime) FMI HTS Drachten

  • Drachten
  • 3 maanden
Ben jij iemand die een klantenvraag kan interpreteren, door kan vragen om tot de kern te komen en dit weet te vertalen naar functies en specificaties? Reageer dan op onze vacature!

Contactgegevens