Kwant Controls

Maak kennis met...

Met het water altijd dichtbij, is Kwant Controls B.V. een van werelds toonaangevende fabrikanten van state of the art highend nautische controle units en systemen.

2d19018a23c31c88953c98cd7f2b1c44

Met rond de 50 medewerkers zoekt Kwant Controls dagelijks naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor nautische controleunits en systemen. Elke unit is speciaal afgesteld op de wensen en eisen van de gebruiker en gegarandeerd betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Want dat is ons doel: ,,Quality in Command”. 

In navolging van de Nederlandse maritieme traditie ontwerpt en produceert Kwant Controls sinds 1937 nautische instrumenten. Voor onze klanten garandeert deze ervaring continuïteit en betrouwbaarheid bij gebruik. Kwant regelt instrumenten in hun afstandsbedieningen. Vanwege onze toegewijde, flexibele en kwaliteitsgerichte organisatie, bieden wij een breed scala aan variatiesop de standaardinstrumenten, aangenaam ontwerp en hoogwaardige engineering. Bijna alle producten zijn goedgekeurd door ‘s werelds toonaangevende classificatiebureaus en inspecties.

Contactgegevens