Kwant Controls

Maak kennis met...

Met het water altijd dichtbij, is Kwant Controls B.V. een van werelds toonaangevende fabrikanten van state of the art highend nautische controle units en systemen.

2d19018a23c31c88953c98cd7f2b1c44

Met rond de 50 medewerkers zoekt Kwant Controls dagelijks naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen voor nautische controleunits en systemen. Elke unit is speciaal afgesteld op de wensen en eisen van de gebruiker en gegarandeerd betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Want dat is ons doel: ,,Quality in Command”. 

In navolging van de Nederlandse maritieme traditie ontwerpt en produceert Kwant Controls sinds 1937 nautische instrumenten. Voor onze klanten garandeert deze ervaring continuïteit en betrouwbaarheid bij gebruik. Kwant regelt instrumenten in hun afstandsbedieningen. Vanwege onze toegewijde, flexibele en kwaliteitsgerichte organisatie, bieden wij een breed scala aan variatiesop de standaardinstrumenten, aangenaam ontwerp en hoogwaardige engineering. Bijna alle producten zijn goedgekeurd door ‘s werelds toonaangevende classificatiebureaus en inspecties.

Onze vacatures

SYSTEM ENGINEER

Projectmanagement ICT Innovatie

  • Sneek
  • HBO
  • Onbepaalde tijd
Maak jij graag high-end producten en wil jij er graag voor zorgen dat besturingssystemen haarfijn werken? Solliciteer dan als System Engineer bij Kwant Controls en wordt verantwoordelijk voor de besturingssystemen voor zeegaande schepen. Kwant Controls is al jaren een toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor zeeschepen. Door continue…

EMBEDDED SOFTWARE ENGINEER

  • Sneek
  • HBO
  • Onbepaalde tijd
Ben jij op zoek naar een baan als software engineer waarbij je direct onder de R&D valt, je continue mag innoveren, nieuwe producten/systemen mag ontwikkelen waarbij je het niveau bepaalt? Solliciteer dan direct bij Kwant Controls! Kwant Controls is al jaren een toonaangevende fabrikant van state of the art high-end nautische instrumenten en systemen voor…

Contactgegevens