NTS Norma

Maak kennis met...

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De kernkracht van Norma zit in de ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten.

Ff3fd775b624c10756d51993cc563a7d

De producten van NTS Norma behoren tot de hoogste nauwkeurigheidsklasse en zijn gemaakt van materialen zoals hardmetaal, gehard staal, keramiek en edelmetaal.

Met voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie modules. Onze klanten zijn wereldspelers op het gebied van innovatieve hoogtechnologische systemen. We zijn er trots op dat deze klanten hun systemen en modules aan ons uitbesteden. De Norma Groep bestaat uit 4 vestigingen, één in Drachten,  één in Doetinchem en twee in Hengelo.

Voor Norma is het belangrijk dat het Innovatiecluster bestaat uit vooraanstaande bedrijven met hoogstaande technologie en bewezen innovatiekracht. Door als bedrijven gezamenlijk de handen ineen te slaan en samen op te trekken hopen we mensen te kunnen binden en boeien voor een carrière in de High Tech in deze regio. Het hoofddoel van het cluster om het imago van werken in de techniek te versterken, onderschrijven we dan ook van harte. Voor talent liggen er in deze regio volop kansen om bij een van de toonaangevende bedrijven aan de slag te gaan. Deze talenten hebben we ook hard nodig om voorop te kunnen blijven lopen!

Onze vacatures

Quality Manager

 • Drachten
 • HBO
 • Onbepaalde tijd
Organisatie NTS Norma is onderdeel van de NTS Group en is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische- en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. Voortdurend gaan wij de uitdaging aan om onderdelen te ontwerpen en te produceren die een hoge moeilijkheidsgraad hebben. Wij opereren in uiteenlopende industrieën, zoals de…

Manufacturing Engineer

 • Drachten
 • 3 maanden
Wil jij werken in een hightech omgeving? Ben je communicatief vaardig en technisch? Breng jij structuur en hou je van processen? Dan hebben we een kans voor je!

CNC draaier Ultra Precies (locatie Drachten)

 • Drachten
 • 3 maanden
Vind je het een uitdaging om met een grote verscheidenheid aan complexe producten en materialen te werken? Ben jij enthousiast, gedreven en ben je bereid in ploegendiensten te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meetspecialist – Locatie Drachten (1,0 fte)

 • Drachten
 • 3 maanden
Wegens uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een Meetspecialist! In deze functie werk je met een team van ervaren specialisten. Samen met dit team ben je verantwoordelijk voor het inspecteren en registreren van producten en materialen op afwijkingen.

CNC Verspaner (meerassig)

 • Drachten
 • 3 maanden
Wil jij werken aan ultra precisie producten? Hou je van een uitdaging en wil je graag unieke producten maken? Wil jij werken bij een bedrijf dat investeert in mensen en in een modern machinepark? Dan hebben we een kans voor je!

Stempelonderhoudsmonteur – Locatie Drachten (1,0 fte)

 • Drachten
 • 3 maanden
NTS Norma is onderdeel van de NTS Group en is een first tier supplier van zeer complexe fijnmechanische- en mechatronische modules met fabricage eisen tot 1 duizendste millimeter nauwkeurig. Voortdurend gaan wij de uitdaging aan om onderdelen te ontwerpen en te produceren die een hoge moeilijkheidsgraad hebben.

Contactgegevens

Oliemolenstraat 5
9203 ZN Drachten