NTS Norma

Maak kennis met...

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De kernkracht van Norma ligt in de uitgebreide ervaring op het gebied van ultra-precisie werkzaamheden.

Ff3fd775b624c10756d51993cc563a7d

De producten van NTS Norma behoren tot de hoogste nauwkeurigheidsklasse en zijn vervaardigd uit materialen als hardmetaal, gehard staal, keramiek en edelmetaal.

Met een voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultra precisie modules. Onze klanten zijn wereldspelers op het gebied van innovatieve hightech systemen. Wij zijn er trots op dat deze klanten de ontwikkeling van hun systemen en modules aan ons uitbesteden. De Norma Groep bestaat uit 4 vestigingen, één in Drachten,  één in Doetinchem en twee in Hengelo.

Voor Norma is het belangrijk dat het Innovatiecluster bestaat uit toonaangevende bedrijven met hoogwaardige technologie en bewezen innovatiekracht. Door als bedrijven de handen ineen te slaan en samen te werken, hopen we mensen te kunnen binden en boeien voor een carrière in hightech in deze regio. Wij onderschrijven dan ook van harte de hoofddoelstelling van het cluster om het imago van werken in de technologie te versterken. Er zijn volop kansen voor talent in deze regio om bij een van de toonaangevende bedrijven te werken. We hebben deze talenten hard nodig om koploper te blijven!

Onze vacatures

CNC Draaier Ultra Precies

  • Drachten
  • MBO
  • 1 jaar
Wil jij werken aan zeer complexe producten? Hou je van afwisseling en wil je graag unieke producten maken? Wil jij werken bij een bedrijf dat investeert in mensen en in een modern machinepark? Dan hebben we een kans voor je! Wat ga je doen?Als CNC Draaier ben je zelfstandig in staat om de machine in…

CNC Draai-Frees meerassig operator/specialist

  • Drachten
  • MBO
  • 1 jaar
Wat ga je doen? Jouw werkplek is in een modern machinepark in een prettige omgeving en je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud aan de machine waar je op werkt. Met jouw ervaring kun je meedenken in het proces en verbeteringen voorstellen. Jij houdt niet van simpel werk maar wil juist uitdagingen in je werk….

CNC Programmeur – Frezen

Techniek Frezen Programmeren

  • Drachten
  • MBO
  • 1 jaar
Wil jij werken aan ultra precisie producten? Hou je van een uitdaging en wil je graag unieke producten maken? Wil jij werken bij een bedrijf dat investeert in mensen en in een modern machinepark, wil je meedenken en meepraten, onderdeel zijn van een geweldig team van vakmensen? Dan hebben we een kans voor je! Wat…

Contactgegevens

Oliemolenstraat 5
9203 ZN Drachten