Activiteiten verplaatst naar online

Nieuws | 26 oktober 2020

Onze activiteiten, waaronder kenniskringen, carrière evenementen, werksessies en symposia gaan gewoon door, maar dan wel online. Inmiddels telt onze agenda al weer talloze activiteiten, waarvan de eerste onlangs heeft plaatsgevonden.

Onze activiteiten zijn coronaproof

Agenda
Agenda

Naast webinars speciaal voor ‘eigen mensen’ van de ICD-bedrijven, organiseren we ook activiteiten voor een breder publiek en natuurlijk studenten. Grote publieksevenementen zitten er voorlopig niet in. Net als banen- en stagebeurzen, maar in samenwerking met Hanzehogeschool Groningen is het toch gelukt om speciaal voor studenten een online stage-event te organiseren.

Principia Prijs

Een volledig nieuw event is de Principia Prijs. Deze jaarlijkse prijsvraag wordt georganiseerd door Principia, de alumnivereniging van werktuigbouwkundige ingenieurs van de Universiteit Twente. Onze hightech partner Dewulf brengt een casus in, die de studenten gedurende dit event moeten oplossen.

ICD Learning Day

Anders dan voorheen vindt de jaarlijkse ICD Learning Day volledig digitaal plaats. Hier presenteren de knapste koppen van onze bedrijven hun nieuwste inzichten.

Activiteiten

Meer weten over onze activiteiten? Check dan de speciale activiteitenpagina op onze website.