Amerikaanse Backcountry.com koopt drie CVP-500 verpakkingsstations

Nieuws | 29 november 2016

De CVP-500 scant de afmetingen van iedere order en snijdt een doos op een zo klein mogelijke maat. De machine vouwt vervolgens deze doos om de order heen, plakt het dicht en labelt tot slot de verzending. Het systeem is volledig flexibel wat betreft de vorm, afmetingen en het aantal producten (single of multi) dat in één doos moet worden verstuurd.

Duurzaamheid

Een belangrijke reden om voor de CVP -500 te kiezen is de factor duurzaamheid geweest. Jeff Carter, Senior Vice President of Global Fulfillment van Backcountry.com: ,,Naast onze streven om ons fulfillment proces volledig te automatiseren, zijn wij erg onder de indruk van de milieuvriendelijke voordelen die dit systeem ons biedt. Onze klanten zijn actieve beoefenaars van buitensporten en we hebben daardoor een grote betrokkenheid bij duurzaam verpakken en verzenden. Door de CVP-500 besparen we tot 20% op ons verpakkingsmateriaal en elimineren we overbodig opvulmateriaal”.

Trots

Marc Aandeweg, Head of Global Sales & Operations van Neopost Shipping: ,,Wij zijn er enorm trots op dat onze verpakkingsoplossing Backcountry.com kan helpen in het verwezenlijken van haar ambitie om sneller, betrouwbaarder en duurzamer te verpakken voor het grootste gedeelte van hun orders. Naast de kostenbesparing leveren we met de CVP-500 ook een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid. Door het elimineren van oversized pakketten, ontvangen klanten een doos op maat, zonder een overschot aan verpakkingsmateriaal”.