Bedrijvencontactdag bij Windesheim

Nieuws | 23 november 2022

Bedrijvencontactdag Windesheim Met Astron Yan Fanne

Op 22 november vond de jaarlijkse bedrijvencontactdag plaats bij Hogeschool Windesheim. Het thema van dit jaar was Meet your future. Tijdens dit evenement kunnen bedrijven vanuit hun beursstand in contact te komen met HBO-ICT studenten die op zoek zijn naar een stage- of afstudeerplek.

Onder de aanwezigen waren vertegenwoordigers van het ICD en ASTRON, hét Nederlandse Instituut voor Radioastronomie, waar Yan en Fanna alles over konden vertellen. ASTRON trok met name de studenten van Softwareontwikkeling aan, en studenten van de opleiding Embedded Systems

De opleiding Business Information Management (BIM) is ook een populaire opleiding onder studenten, maar ASTRON is specifiek op zoek naar technisch personeel voor de services van hun science datacenter, waaronder data management en interactie met gebruikers. 

De conclusie van onze deelname aan deze bedrijvencontactdag was positief; we kregen verschillende reacties van geïnteresseerde aanwezigen. Daarnaast was het een goed moment voor bedrijven om meer bekendheid over hun activiteiten onder studenten te krijgen. Er was ook veel interesse voor het ICD als cluster en Tjimka, communicatieadviseur bij het ICD, gaf informatie over welke bedrijven wellicht het beste aansluiten bij hun opleiding. Daarna wilden de studenten ook graag weten welke vacatures er op dit moment zijn bij de andere ICD-bedrijven.

Bekijk onze vacatures op icdrachten.nl/vacatures