Innovatie en efficiëntie in ‘Configure to Order’. Een kijkje bij ICD’s kenniskring met Hytrans en Elfsquad

Nieuws | 23 januari 2024

Op 18 januari kwamen ICD-leden samen voor een boeiende kennissessie over ‘Configure to Order’ (CTO) in de SKILL-campus in Drachten, het hart van technologische innovatie in het noorden. Met Hytrans en Elfsquad aan het roer, verkenden we de laatste trends en vernieuwingen in deze dynamische sector.

Scherm­afbeelding 2024 01 24 Om 12.21.00

Hytrans, als nieuw lid van ICD en een toonaangevend bedrijf in de technische sector, trapte de middag af. Hun presentatie gaf inzicht in de huidige stand van zaken en toekomstige wensen op het gebied van CTO in hun organisatie. Dit was een waardevolle gelegenheid voor de deelnemers om directe inzichten te krijgen van een bedrijf dat actief is in het hart van deze technologie.

Elf Brand

Vervolgens nam Elfsquad, bekend om zijn grensverleggende softwareoplossingen, het podium. De sessie, geleid door de CEO van Elfsquad, was een ware eye-opener. De presentatie liet zien hoe hun CTO-tool bedrijven ondersteunt bij het vereenvoudigen van complexe productconfiguraties, het verkorten van de time-to-market en het verhogen van de nauwkeurigheid in productconfiguraties. Het praktische voorbeeld van autoconfiguratie op websites werd aangehaald, wat een uitstekende illustratie is van hoe Elfsquad gelijksoortige diensten levert voor bedrijven, inclusief vele bij ICD.

Het event onderstreepte de dynamiek en progressiviteit van ICD-leden, waarbij samenwerking en kennisdeling centraal stonden in het bevorderen van innovatie en efficiëntie. Voor de deelnemers was dit een unieke kans om aan de voorhoede te staan van de nieuwste ontwikkelingen in CTO en om inspiratie op te doen voor hun eigen organisaties.

De middag sloot af met een informele netwerksessie, waarbij deelnemers in een relaxte sfeer ideeën bespraken en samenwerkingsmogelijkheden voor de toekomst verkenden.