Nominatie voor aankomend ICD-partner VDH Products in Roden

Nieuws | 5 juli 2016

Onze bijna partner VDH Products BV in Roden is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016. In september sluit dit innovatieve high tech bedrijf zich bij ons cluster aan en misschien wel met de titel ”meest innovatieve bedrijf van Nederland in 2016”.

Het juryrapport van het Nationale Business Award Instituut is lovend over VDH Products BV. ,,Het bedrijf presenteert zich als een absolute specialist op het gebied van meet- en regeltechniek. Ze onderscheidt zich door haar enorme knowhow op haar vakgebied en de grote mate van klantgerichtheid. Innovatie is het sleutelwoord bij VDH Products BV, want zij is continu bezig om haar producten en diensten te verbeteren en optimaal te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Het bedrijf heeft een opmerkelijke positie opgebouwd en is absoluut vooraanstaand op het gebied van meet- en regeltechniek. Gedrevenheid, passie, durf en visie, plus een 100 procent focus op de klant maken van VDH Products BV een absolute topper.””

VDH Products BV is op basis van deze gronden door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar in de branche voor Meet- en Regeltechniek en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016.

Zondag 10 juli van 10.30 tot 12.00 uur worden de nominaties van de Nationale Business Succes Award 2016 gepresenteerd in het RTL7 tv-programma Succesvol Nederland.