Samenwerken en kennisdeling op de Learningday van 3D PrintKompas

Nieuws | 27 november 2023

Op de recente Learningday van 3D PrintKompas kwamen de partners van 3D PK en MKB Voucher samen om hun werk en ideeën te presenteren. Deze bijeenkomst stond in het teken van samenwerken, elkaar versterken en kennisdeling. Maar dat was niet alles – ook de nieuwe partners van 3D PrintKompas 2030 waren aanwezig en konden de vruchten plukken van de kennis die in de afgelopen jaren was vergaard. Deze waardevolle inzichten zullen een rol spelen in hun toekomstige plannen, want deze partners zijn vastbesloten om gezamenlijk een nieuw project te lanceren.

De presentaties tijdens de Learningday brachten niet alleen informatie over de individuele prestaties van de partners, maar stimuleerden ook levendige interactie en discussie. De deelnemers bleven nog lang na de presentaties ‘plakken’, wat getuigt van de betrokkenheid en enthousiasme van alle aanwezigen.

Het lijkt erop dat er een prachtig hoofdstuk wordt afgesloten, maar in werkelijkheid is dit slechts een opstapje naar de veelbelovende plannen die in de pijplijn zitten voor 3D PrintKompas 2030. De energie en motivatie die tijdens de bijeenkomst voelbaar waren, geven blijk van een veelbelovende toekomst in 2024. Met vol vertrouwen en vastberadenheid zetten de partners zich in om hun projecten werkelijkheid te laten worden.

De Learningday van 3D PrintKompas was een showcase van samenwerking, kennisdeling en toekomstige ambities. Het is inspirerend om te zien hoe deze partners in de wereld van 3D-printen blijven innoveren en gezamenlijk streven naar succes in de jaren die voor ons liggen. We kijken reikhalzend uit naar de spannende ontwikkelingen die 2024 ongetwijfeld met zich mee zal brengen voor 3D PrintKompas 2030. Samen staan ze sterker dan ooit tevoren!

Binder2 1
Binder 1
Img 0972 2
Img 0967
Img 0968
Img 0969
Img 0970
Img 0966 1