Succesvolle deelname ICD aan Delft Career Days

Nieuws | 27 februari 2024

Beeld

Op maandag 19 februari 2024 nam ons Innovatiecluster met trots deel aan de Delft Career Days, georganiseerd door de Technische Universiteit Delft. Deze dag bood een unieke kans voor studenten om zich te oriënteren op hun toekomstige carrières en voor bedrijven om talentvolle kandidaten te ontmoeten.

De dag begon vroeg, met het opbouwen van de stands vanaf 08:00 uur. Ons cluster was vertegenwoordigd door enkele van onze leden: Resato Hydrogen Technology met Femma en Roelof Jan, XPAR Vision door Sjoerd en Antonella, en SRON met Brecht aan het roer. 

De beursvloer opende om 10:00 en al snel vulde de ruimte zich met enthousiaste studenten. Onze vertegenwoordigers hebben gedurende de dag met een groot aantal kandidaten gesproken, variërend van studenten op zoek naar stages en afstudeeropdrachten tot afgestudeerden op zoek naar eerste banen. De feedback was unaniem positief: onze deelname aan de beurs was een groot succes, mede dankzij de uitstekende organisatie door de studenten van TU Delft.
De dag werd positief afgesloten met het verzamelen van vele waardevolle contacten die potentieel de toekomstige medewerkers van ons cluster kunnen worden.

Roelof Jan Brecht En Sjoerd
v.l.n.r.: Sjoerd, Brecht en Roelof Jan
Stand Zonder Personeel 2
Stand Zonder Personen 3

De Delft Career Days hebben wederom bewezen een essentieel evenement te zijn voor zowel bedrijven als studenten. Onze deelname heeft niet alleen onze zichtbaarheid in het Noorden onder toekomstige professionals vergroot, maar ons ook de kans gegeven om direct in gesprek te gaan met potentieel talent. We kijken uit naar de volgende editie en de nieuwe mogelijkheden die deze zal brengen.

Bekijk hier de aftermovie: 

Voor meer informatie over de Delft Career Days, bezoek hun website: https://dcd.tudelft.nl/nl/.