VDH Products genomineerd voor ‘Drenste Onderneming van het jaar’

Nieuws | 19 juli 2018

Vorig jaar sleepte onze samenwerkingspartner Resato uit Assen de prestigieuze titel binnen. En dit jaar hoort opnieuw een bedrijf uit ons Innovatiecluster Drachten tot de genomineerden.

Dat VDH Products tot de genomineerden behoort is voor Joost Krebbekx, programmamanager Innovatiecluster Drachten, geen verrassing. ,,Het bedrijf laat al tientallen jaren zien op innovatieve wijze een succesvolle Drentse onderneming te zijn, die producten en diensten over de hele wereld verkoopt. Niet voor niks is VDH een gewaardeerde partner in ons bedrijvencluster.’’  

Trots
Drenthe kent ruim 40.000 ondernemingen. Volgens de Stichting “Drentse Onderneming van het Jaar” allemaal bedrijven om trots op te zijn. De organisatie toont, door het jaarlijks toekennen van deze titel, haar bewondering en waardering voor alle uiteenlopende Drentse ondernemingen. De prijs moet het belang onderstrepen van goed ondernemerschap voor de economie en de werkgelegenheid in Drenthe.

Innovatief en creatief
Belangrijk criterium om voor de titel in aanmerking te komen is dat er wordt ondernomen vanuit een duidelijke strategische visie en op een creatieve en innovatieve wijze. Natuurlijk speelt maatschappelijk en duurzaam verantwoord ondernemen en daarmee financieel succes ook een rol.  

Genomineerden
Uit de in totaal 78 inzendingen heeft de jury tien bedrijven gekozen om te strijden om de titel (op alfabetische volgorde): De Bonte Wever (Assen), Dijk Natural Collections (Coevorden), Kumoweld (Assen), NewComm IT (Assen), New Nexus (Tynaarlo), Proxcys BV (Nieuw-Amsterdam), Ultraware (Assen), Vasco Games (Emmen), VDH Products BV (Roden) en Vepa Project Furniture (Hoogeveen).

Finale
Deze tien bedrijven gaan op 4 oktober naar de ‘nominatiebijeenkomst’, waar ze de kans krijgen om zich te presenteren. Deze presentatie wordt door de jury meegenomen in de beslissing welke drie bedrijven zich finalist mogen noemen en donderdag 15 november in het Atlas Theater in Emmen in de finale staan.