Wethouder Nieske Ketelaar stopt

Nieuws | 1 februari 2017

Nieske Ketelaar van gemeente Smallingerland komt deze periode niet meer terug als wethouder. Dat is dinsdag 31 januari bekend gemaakt door de gemeente. ,,Na een periode van bijna 11 jaar waarin zij met volledige inzet en enthousiasme haar functie heeft vervuld, is ze in de laatste maanden tot de conclusie gekomen dat zij niet langer datgene kan brengen wat zij zou willen en wat de gemeente Smallingerland en haar inwoners verdienen’’, verklaart de gemeente.

Inspiratie

Ketelaar inspireerde ons om vérder te gaan dan onderlinge samenwerking tussen onze high tech bedrijven. Met haar enthousiasme voor ons bedrijvencluster motiveerde zij de Provincie Fryslân, ROC Friesepoort, de NHL Hogeschool, Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen om samen met ons dit high tech-avontuur aan te gaan. Inmiddels slagen we er samen met onze samenwerkingspartners in om van high tech een economische motor voor Noord-Nederland te maken. 

Wij bedanken wij Nieske Ketelaar voor haar inzet en groot vertrouwen en wensen haar een succesvolle vervolgcarrière. We zien haar graag (wie weet) opnieuw terug in het openbaar bestuur in Fryslân.