WhisperPower Boekt Indrukwekkende Resultaten in Eerste Halfjaar 2023

In de media | 5 september 2023

Nu iedereen weer terug is van welverdiende vakanties, is het hoog tijd om iedereen op de hoogte te houden van de recente ontwikkelingen in het eerste halfjaar van 2023, dit keer bij WhisperPower Group.

Een Glansrijk Eerste Halfjaar

Het eerste halfjaar van 2023 is voor WhisperPower buitengewoon succesvol gebleken. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, heeft WhisperPower een opmerkelijke omzetgroei van bijna 50% weten te realiseren. Deze indrukwekkende prestatie overstijgt zelfs de hooggespannen verwachtingen, ondanks een al gezond orderboek voor die periode. Dit getuigt van de veerkracht en innovatiekracht van WhisperPower Group.

Whisper Power

Uitdagingen en Groei

Het is belangrijk om transparant te zijn over de uitdagingen die zich hebben voorgedaan. In vergelijking met het budget zijn er enkele kleine concessies gedaan aan de bruto marge. Desondanks hebben alle productgroepen substantieel bijgedragen aan de algehele groei. Vooral de groep dieselgeneratoren en de bijbehorende installatieaccessoires hebben indrukwekkende prestaties geleverd. Daarnaast zien we een gestage toename in de vraag naar onze samengestelde systemen met Lithium-accu’s en onze vermogenselektronica, die onder de naam OctoPower op de markt worden gebracht.

Geografische Spreiding van Succes

WhisperPower blijft voornamelijk actief in Europa, met opvallende uitschieters in landen als Polen, Duitsland, Spanje/Portugal en Italië. In Amerika is recentelijk gestart met de oprichting van een dealernetwerk voor de verkoop en service van WhisperPower-producten. De maritieme sector blijft zowel in aantallen als omzet een prominente rol spelen, gevolgd door de professionele mobiele markten en defensie.

Een mijlpaal die met trots wordt gedeeld, is de grote opdracht van Saab Technologies AB die WhisperPower in 2022 heeft ontvangen. Deze opdracht betreft de inrichting van Mobiele Containers voor het Amerikaanse en Nederlandse leger en heeft WhisperPower definitief gevestigd in de defensiewereld. Deze diversificatie in activiteiten is een groot succes gebleken en versterkt de positie van WhisperPower als marktleider.

Lees Meer Over Onze Successen

Voor meer informatie over de recente grote opdracht van Saab Technologies AB, nodigen we je uit om het volgende artikel te lezen op de website van Whisper Power: Lees meer.