ZiuZ lanceert nieuwe softwarerelease voor MedInspect

Nieuws | 11 mei 2023

In het eerste kwartaal van 2023 heeft het toegewijde team van ZiuZ hard gewerkt aan de ontwikkeling van MedInspect. Deze gloednieuwe softwarerelease biedt een reeks innovatieve functies om de inspectie van zakjes naar een hoger niveau te tillen, zodat het proces efficiënter en effectiever verloopt.

Een belangrijke toevoeging is de mogelijkheid voor training en validatie van MedInspect, waarmee gebruikers anderen kunnen instrueren in het gebruik van de software met behulp van testgegevens. Daarnaast kunnen nu meerdere kleinere partijen gecombineerd worden in één reel, waardoor tijd wordt bespaard en het werkproces efficiënter wordt.

Om het controleproces van de zakjes te verbeteren, is het overzichtsvenster aangepast op basis van feedback van gebruikers. De selectievakjes voor de zakjesgegevens zijn vergroot, zodat ze gemakkelijker en efficiënter kunnen worden gebruikt, waardoor de kans op het selecteren van het verkeerde vakje kleiner wordt. Bovendien is het aanraakscherm voor de operators van ApolloZ geüpdatet met een teller, het totale aantal verwachte zakjes en een voortgangsbalk.

Daarnaast is er een verbeterde exportfunctie toegevoegd, waarmee gebruikers specifieke gegevensvelden kunnen selecteren en exporteren, inclusief afbeeldingen van de zakjes. Dit vergemakkelijkt het delen van gegevens, bijvoorbeeld met patiënten die meer informatie nodig hebben over een specifiek zakje.

Met deze uitgebreide softwarerelease wordt de inspectie van zakjes sneller, efficiënter en effectiever dan ooit tevoren. Het is een waardevolle en kosteloze update voor alle ApolloZ-, IRIS- en Photon-gebruikers.

Bekijk de video waarin Henk-Jan Withaar, VP Channel Management van ZiuZ, de nieuwe licentie voor Testen en valideren toelicht. Neem voor meer informatie contact op met de ondersteuning van ZiuZ of uw plaatselijke ZiuZ-vertegenwoordiger.

Video: https://vimeo.com/817576648/a60bfb1caa