Fiscaal voordeel bij aanschaf inpakmachine Neopost

Nieuws | 27 januari 2017

De Nederlandse overheid bevordert duurzame economische groei en wil het gebruik van milieuvriendelijke apparatuur stimuleren. De CVP-500 staat geregistreerd op de Milieulijst 2017 op pagina 18  onder het nummer F1210, waardoor bedrijven bij aanschaf kunnen profiteren van fiscaal aantrekkelijke regelingen.

Awardwinnaar

De CVP-500, in 2016 winnaar van 5 internationale verpakkingsawards, is een volautomatische verpakkingsmachine, ontwikkeld voor bedrijven uit de E-commerce. De machine meet met een 3D scanner de dimensies van de order en trekt vervolgens automatisch karton van een buffer aan de achterkant van de machine. In één vloeiende beweging vouwt de CVP-500 het karton tot een doos precies op maat, plakt deze dicht en voegt er een label aan toe, waarna de order verzendklaar is. De machine is volledig flexibel betreffende de vorm en afmeting van elk pakket, maar ook in het aantal producten dat in één doos verzonden kan te worden.

Duurzaamheid

De CVP-500 heeft een sterke focus op duurzaamheid. Opvulmateriaal zoals bubbeltjesplastic of luchtzakjes worden door de op maat gemaakte doos overbodig. Door verpakkingen zo klein mogelijk te houden is er significant minder karton nodig en dat heeft een positief effect op het aantal vrachtbewegingen in het transport.