Hoe Precisietechnologie Drachten Vormgeeft

In de media | 18 september 2023

Midden in ons digitale tijdperk speelt precisietechnologie een stille, maar onmisbare rol. Of je nu een app gebruikt op je smartphone of een arts bent die met geavanceerde medische apparatuur werkt, deze technologie is overal.

En weet je wat het mooie is? In Drachten hebben we NTS Norma, die hierin een wereldspeler is.

Bron: artikel Leeuwarder Courant 14 september 2023

Bron: artikel Leeuwarder Courant 14 september 2023
Bron: artikel Leeuwarder Courant 14 september 2023

Wat is precisietechnologie?

Precisietechnologie draait allemaal om het creëren van extreem nauwkeurige componenten. Denk aan kleine stukjes die in je mobiele telefoon gaan of onderdelen voor chips, microscopen, medische apparatuur en meer.

Pioniers in precisietechnologie

NTS Norma is geen onbekende in de wereld van precisietechnologie. Met klanten over de hele wereld staan ze bekend om hun vermogen om metalen te bewerken met een nauwkeurigheid van minder dan één duizendste millimeter.

Waarom is precisietechnologie belangrijk?

In een tijdperk waar elke millimeter en elke seconde telt, is precisie van cruciaal belang. Voor medische apparatuur kan het verschil tussen nauwkeurig en net niet nauwkeurig genoeg zijn, letterlijk een kwestie van leven en dood zijn.

De groei van NTS Norma

Sinds 2016 heeft NTS Norma indrukwekkende groeicijfers laten zien, zowel qua omzet als qua personeel. Dit vertelt ons hoe belangrijk precisietechnologie is geworden, en hoe de vraag ernaar blijft groeien.

Samenwerken met onderwijs

NTS Norma werkt niet alleen. Ze slaan handen ineen met lokale scholen en bedrijven om ervoor te zorgen dat de volgende generatie klaar is voor de toekomst van technologie.

Wat Brengt de Toekomst?

NTS Norma is vastbesloten om te blijven innoveren en verhuist binnenkort naar hun nieuwe ‘fabriek van de toekomst’. Het is duidelijk dat precisietechnologie alleen maar belangrijker zal worden.

Of je nu een bedrijfseigenaar, student, of beleidsmaker bent, het begrijpen en waarderen van de rol van precisietechnologie in onze toekomst is essentieel. In Drachten staan we aan de voorhoede van deze innovatie, met bedrijven als NTS Norma die de weg wijzen.

Vacatures

Klaar om aan de voorhoede van precisietechnologie te staan? 🌟 Sluit je aan bij NTS Norma en werk mee aan de toekomst.

Bekijk onze vacatures nu!