Connect Friesland

Activiteit

30-03-2022

Connect Friesland

  • 10:00
  • Westcord WTC Leeuwarden
  • Leeuwarden

30 maart is er weer een Connect dus schrijf je nu in

Het mooie weer komt er weer aan, corona lijkt op zijn retour en dus wordt het weer tijd om elkaar in levenden lijve te zien! We kijken er naar uit om jullie weer te ontvangen en met elkaar te proosten en te praten over de leuke nieuwe ontwikkelingen in de IT. Op woensdag 30 maart is er weer een Connect dus schrijf je nu in op www.connect.frl. Dit jaar is het thema Datascience. Het programma is nog niet helemaal ingevuld, maar we kunnen jullie alvast een aantal highlights geven. 
 
Keynote spreker Gerard Kemkers: Data in topsport 
Gerard Kemkers is bij velen bekend als succesvol schaatser en coach. Kemkers is sinds 2018 directeur van TalentNED. Een organisatie die jonge topsporters helpt op een duurzame wijze hun talent te ontwikkelen. Kemkers legt de connectie tussen wat nodig is om sporters op het hoogste prestatieniveau te brengen en de invloed van data in topsport. 
  
Keynote spreker Ronald Damhof: Data in organisaties 
Ronald Damhof is Enterprise Architect, Data & Analytics bij Belastingdienst. Dit jaar ontving Ronald de DAMA Excellence award. Ronald neemt ons mee hoe hij data-architectuur vertaalt naar besluitvorming, de enterprise-architectuur en deze zijn gekoppeld aan de doelen van de organisatie. 
 
Naast deze keynotes zijn er diverse kennis tracks.  
 
Ate van der Meer van Snakeware is onze college tour gast. 
 
Your Partner van het Innovatie Cluster Drachten neemt je mee in predictive maintenance. Hoe je slim gebruik van moderne technologie kunt maken om geld te besparen of te verdienen. Wat is een Digital Twin? En hoe helpt de digitale tweeling processen te verbeteren?  
 
Uiteraard zijn er nog veel meer leuke sessies. Hou voor het volledige programma de website www.connect.frl en social media in de gaten. We starten om 10.00 uur, maar let op: wellicht gelden er nog checks op Corona-maatregelen daarom kun je al vanaf half 9 aanmelden. 
 
Uiteraard zijn er nog veel meer leuke sessies. Hou voor het volledige programma de website www.connect.frl en social media in de gaten. 
 
Schrijf je nu in op www.connect.frl