Beenen Industriële Automatisering

Maak kennis met...

Beenen ontwerpt en realiseert complete besturingsinstallaties voor de industrie, infra- en watertechnologie, zowel regionaal, nationaal als internationaal. Na levering draagt zij de zorg over aan de servicediensten onderhoud, support en inspecties. De basisvoorwaarden voor elke opdracht zijn: continuïteit in de samenwerking, kwaliteit leveren en staan voor de gemaakte afspraken.

Bedrijfspand van Beenen in Heerenveen

Een man een man, een woord een woord! 

Bijna honderd jaar geleden is de basis gelegd voor het huidige Beenen Industriële Automatisering. Al in het begin van de vorige eeuw legde Beenen zich toe op de elektrotechnische installaties voor de opkomende zuivelindustrie. Door continu investeren in kennis en nieuwe ontwikkelingen is Beenen expert in industriële techniek. Die betrokkenheid in combinatie met voortschrijdend inzicht vormt de basis van de huidige expertise als system integrator en procesinstallateur.

Besturingsinstallaties

Met circa 220 enthousiaste medewerkers, verdeeld over de vestigingen Heerenveen, Zwolle en Nijkerk, levert Beenen complete besturingsinstallaties aan opdrachtgevers in onder andere de marktsegmenten food/feed, water, infra, chemie en machinebouw. Door de specialistische kennis, de kwaliteit van de producten en de klantbetrokkenheid is Beenen uitgegroeid tot een succesvolle onderneming binnen het vakgebied industriële automatisering.

Met de R&D-afdeling is Beenen bovendien al bezig met de vraagstukken van morgen. Ontwikkelingen zoals virtual 3D simulaties, cybersecurity, vision, robotisering en MES-oplossingen worden op de voet gevolgd en door de engineers onderzocht en toegepast. Dit gebeurt in eigen beheer maar ook in opdracht van klanten.

Batenburg Techniek

Beenen is onderdeel van Batenburg Techniek N.V. Rotterdam. Batenburg Techniek heeft bedrijven in installatie, industriële componenten en industriële automatisering. Batenburg Techniek bestaat uit 15 bedrijven in Nederland en België met totaal 1.000 medewerkers en levert producten en diensten voor klanten in industrie, gebouwen en infra.

Onze vacatures

Lead Engineer E&I (Heerenveen | Zwolle)

  • Heerenveen
  • HBO
  • Onbepaalde tijd
Heb jij ruime ervaring met het ontwerpen van besturingsinstallaties en wil jij werken aan interessante en technisch hoogwaardige projecten voor vooraanstaande opdrachtgevers? Wij zijn op zoek naar een Lead Engineer E&I! De Lead Engineer E&I is, binnen een projectteam, verantwoordelijk voor het technisch ontwerp van de besturingsinstallatie. Taken en verantwoordelijkheden Je gaat samenwerken met 230…

Contactgegevens