COMMISSIONING ENGINEER

Vacancy by Kwant Controls

  • Kwant Controls
  • Sneek
  • HBO
  • Undetermined time

Wil je verantwoordelijk worden voor het controleren, testen, functioneel gereedmaken en aan boord inregelen van installaties en systemen? Solliciteer dan als Commissioning Engineer bij Kwant Controls.

What are you going to do?

Aan de hand van aangeleverde tekeningen, materialen en protocollen coördineer je als Commissioning Engineer het testen, de inbedrijfstelling en het inregelen van systemen aan boord. Hierbij plan, begeleid en volbreng je de implementatie van de systemen. Dit begint bij het sorteren van de benodigde informatie m.b.t. technische specificaties, schetsen, schema’s en testprotocollen. Je ziet er daarnaast (samen met de project engineer) op toe dat de benodigde onderdelen tijdig gereed zijn.

Aan boord van een schip ben je het eerste aanspreekpunt, waar je alle technische vragen over installatie- en servicewerkzaamheden beantwoord. Hierbij stel je op locaties in zowel binnen- als buitenland zelfstandig of in teamverband elektrische installaties in bedrijf. Omdat je vanwege de tijdverschillen niet altijd hulp vanuit het bedrijf kunt krijgen is technische bekwaamheid en onafhankelijkheid noodzakelijk.

What do we offer?

Werken bij Kwant Controls betekent dat je aan de slag gaat in een inspirerende, prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s bij een marktleider in de maritieme sector. Je verdient in deze functie een goed salaris en je kan rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 25 vakantiedagen en 13 (extra) adv-dagen.

Enthousiast geworden maar heb je toch nog vragen? Helle Koning – Kruitwagen kan je meer vertellen over hoe het is om voor dit bedrijf te werken, wat je potentiële collega’s waarderen bij het bedrijf en wat voor jou de voordelen zijn. 

helle@jobz-on.nl, tel.: 0515-746014

How to apply?

Send an email to Helle Koning

Apply now!

Want to look further?

Your dream job not yet found, but you are interested?

Save this vacancy Make an open application