High Tech Career Matchmaking bij Engineering the Future

Nieuws | 1 december 2021

ICD HTCM 2021

Tijdens Engineering the Future van Hanze Hogeschool organiseerden wij vorige week speciaal voor studenten de High Tech Career Matchmaking met onze 20+ hightech bedrijven in het Noorden.
Het vinden van de juiste stage of afstudeeropdracht is zo gemakkelijk nog niet daarom hebben we tijdens HTCM de de beste hightech ICD vacatures en stageopdrachten gepresenteerd, vertegenwoordigd door Stork, ZiuZ, Photonis, De Wulf, FMI Improvia, Sparck Technologies, Beenen en YP Your Partner. We mochten eindelijk weer fysiek los, onder de huidige coronamaatregelen. Het enthousiasme en de interesse van de studenten was daardoor blijkbaar ook des te groter!
De studenten konden vrijblijvend kennismaken met de bedrijven, een goede manier om een juiste match te maken met het bedrijf welke het best aansluit bij de stageopdracht.

Omdat wij stonden te popelen om de studenten weer fysiek te mogen ontmoeten hebben we tijdens het event ICD M&M’s uitgedeeld, met daarin een Golden Ticket. Dit Golden Ticket staat voor een persoonlijke studentbegeleiding bij de presentatie van zijn of haar stageproject. De gelukkige winnaar is nog niet bekend. Wil jij hier nog kans op maken? Vul dan snel bijgevoegd enqueteformulier in én maak kans op deze fantastische prijs: https://ypyourpartner.typeform.com/to/xucyKw

Icd Htcm Overzicht
Htcm Overzicht 002

HTCM met Photonis