Een kijkje in de toekomst van techniek en talent bij ETF

Nieuws | 11 december 2023

Een dynamische ontmoeting tussen studenten en innovatieve bedrijven

De banenbeurs ‘Engineering the Future’ bracht een frisse wind in de gangen van de Hanze hogeschool in Groningen. Dit evenement is dé plek waar enthousiaste studenten en topbedrijven uit de technologiewereld elkaar vonden.

Nieuwe plek, nieuwe kansen

Dit jaar was de beurs op een andere plek. Het bleek een gouden zet! Studenten vonden het makkelijker en stonden al te popelen voor de deuren openden. De nieuwe plek zorgde niet alleen voor een vlotte toestroom, maar maakte de sfeer ook levendiger. Het was alsof iedereen elkaar beter kon vinden en de energie in de lucht voelbaar was.

Tien stands, tien kansen

Onder de deelnemende bedrijven van Innovatiecluster Drachten (ICD) bevonden zich namen als STORK, ZiuZ, Philips, Spark Holland, Comecer, Variass, Kwant Controls, Resato en Sparck Technologies. Elk van deze bedrijven presenteerde met trots hun nieuwste technologieën en innovaties, waardoor een levendige sfeer van vooruitgang en mogelijkheden heerste.

Interesse in stages en vacatures

De interesse van studenten in de aangeboden stages en vacatures was overweldigend. Dit benadrukt de waarde van ‘Engineering the Future’ als een platform voor zowel studenten als bedrijven om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan de technologische toekomst.

Vergelijking met vorig jaar

Kijkend naar vorig jaar, zie je hoe het evenement groeit. Meer bedrijven, meer studenten, meer energie. Het is prachtig om te zien hoe ‘Engineering the Future’ uitgroeit tot een niet te missen jaarlijkse ontmoetingsplek voor de tech-wereld.

ETF ZiuZ, Spark Holland
Img 4647
ETF Resato

Tot slot

‘Engineering the Future’ bewijst dat de toekomst van techniek spannend en veelbelovend is. Een plek waar studenten en bedrijven elkaar inspireren en samen de toekomst vormgeven. We zijn benieuwd wat volgend jaar brengt, maar één ding is zeker: de toekomst van techniek is hier, en het ziet er stralend uit.

ETF Philips
ETF Variass, Sparck Holland
ETF Resato